5 produse de îngrijire care nu trebuie să-i lipseasca niciunei femei!

Fiecare dintre noi are un minim de produse de îngrijire, o cremă de față, un şampon şi un deodorant. Cu toate acestea, există însă produse care nu trebuie să lipsească din ritualul de îngrijire al unei femei.

KO produse ingrijire

Din acest motiv, ne-am gândit să-ţi venim în ajutor prezentându-ți 5 produse de îngrijire de care ai neapărată nevoie pentru ca tu să fii mereu ca scoasă din cutie.

Demachiant

Nu uita niciodată de demachiant, pentru că acesta înlătură machiajul, celulele moarte, praful strâns peste zi, grăsimea. Dacă nu știi ce produs să alegi, atunci poți folosi apa micelară. Ea curăţă profund şi în acelaşi timp este delicată cu pielea. Ai grijă să foloseşti demachiantul până când dischetele rămân curate, pentru că doar atunci poți fi sigură că operaţiunea este completă.

Cremă de noapte

Crema de noapte folosită trebuie cea special concepută pentru tipul tău de piele şi apoi să ai în vedere problemele: acnee, riduri sau pete pigmentare, pentru că ea ajută pielea să se refacă şi repară imperfecţiunile. Aplic-o în fiecare noapte și vei vedea efectele. Tenul tău va arăta mai luminos şi va avea un plus de prospeţime.

Gel de curăţare pentru ten

Indiferent de tipul de ten, chiar și cel uscat, are nevoie ca porii să fie curăţaţi din când în când pentru a absorbi mai bine cremele şi tratamentele pe care le primeşte tenul. Nu exagera, chiar dacă ai tenul gras, ci curăță cam de două ori pe săptămână.

Mască pentru ten

Este cea mai rapidă modalitate de a avea o piele sănătoasă şi suplă în câteva minute. Pentru o mai mare siguranță, le poţi prepara acasă din ingrediente naturale, în funcție de tipul tău de piele. Ai nevoie doar de un sfert de oră pe săptămână pentru acest răsfăţ al pielii. Efectul se va imediat după îndepărtarea măştii, iar cu timpul tenul va redeveni din nou suplu, luminos şi elastic.

Scrub

Acesta te ajută să scapi de pielea moartă, grăsimea în exces, pielea îngroşată de pe tălpi, ba chiar și de celulită.  Unt de Shea scrub anticelulitic de la Kosmo Oil este soluția potrivită pentru tine, care te va scăpa de multe dintre problemele pielii. Provenit din fructele arborelui african de shea, untul de shea pur protejează și hrănește pielea uscată sau deshidratată. Recunoscut pentru puterile sale de regenerare, untul de shea asigură regenerarea la nivel celular și repară filmul hidrolipidic al pielii. Pielea devine moale, suplă și relaxată.

Potrivit specialiștilor de aici, acest produs este exfoliant pentru corp, 100% natural, cu rolul de a purifica și a regenera pielea, înlăturând celulele moarte. Activează intens circulația periferică, pregătind pielea pentru tratamentele anticelulitice. Folosirea acestui scrub reduce și previne apariția celulitei. Untul se topește la contactul cu pielea, permițând eliberarea rapidă a principiilor active conținute. Toate celelalte ingrediente care intră în alcătuirea acestui produs sunt naturale, așa că nu trebuie să-ți faci griji că pielea ta va avea de suferit.

După cum vezi, sunt unele produse de care pielea ta are neapărată nevoie pentru a se menține suplă și sănătoasă. Evident, lista este cu mult mai mare, dar acestea sunt cele mai importante și care nu trebuie să-ți lipsească niciodată din ritualul tău de îngrijire.

 

Ai ceva de adăugat?

*