7 moduri prin care poți reda elasticitatea pielii

Una dintre propritățile pielii se referă și la faptul că aceasta are capacitatea de a se întinde și de a reveni la forma sa inițială. Această elasticitate depinde de sănătatea ei, iar odată cu înaintarea în vârstă, pielea tinde să-și piardă această capacitate. De aceea, avem pentru dumneavoastră 7 moduri prin care puteți reda elasticitatea pielii.

KO piele elasticaBea multă apă

Dacă te hidratezi corespunzător, atunci și pielea ta va fi una elastică și vei amâna o perioadă îmbătrânirea ei, dar și ridurile.

Curăță tenul

Pielea noastră respiră, iar praful este peste tot în jurul noastru, chiar dacă nu îl observăm. De aceea, este foarte important ca pielea să fie curățată regulat și așa cum trebuie. Gomajul este cel care-ți vine în ajutor, prin menținerea circulaţiei sângelui.

Fă multă mișcare

Exerciţiile fizice regulate, pe lângă faptul că te mai scapă și de unele kilograme în plus, echilibrează hormonii, care pot fi benefici pentru sănătatea pielii tale.

Vitamina C

Consumă mai multe produsele alimentare bogate în vitamina C, cum ar fi roșiile, lămâile, căpșunile, cât și legumele cu frunze verzi. Acestea vin să te ajute la îmbunătățirea elasticității pielii împotriva îmbătrânirii. De asemenea, vitamina C protejează pielea de razele UV periculoase.

Vitamina E

Suntem siguri că ai auzit de această vitamină și de beneficiile ei pentru piele. De aceea, consumă ulei de măsline, ulei de floarea-soarelui, papaya, spanac, afine, kiwi, migdale, varză de Bruxelles şi dovleci. Vei vedea că ridurile stau deoparte, așa că… la mai multă vitamina E dacă se poate.

Acizii graşi esenţiali

Pe lângă alte beneficii, acizii graşi esenţiali îți vin în ajutor atunci când este vorba de elasticitatea pielii tale. Efectul lor se referă la întărirea pereţilor celulelor pielii şi ajută la regenerarea lor.

Produsele de îngrijire a pielii

Le-am lăsat intenționat la urmă, pentru că aici este ceva mai mult de spus. Ai grijă să folosești acele produse alcătuite doar din ingrediente naturale. Dacă ai nevoie de o sugestie, îți recomandăm Kosmo Oil, și îți garantăm că  nu vei regreta alegerea făcută. Substanțele active utilizate la fabricarea produselor firmei sunt fabricate în laboratoare de prestigiu din Franța, Germania, Elveția, Spania și se disting printr-o foarte bună compatibilitate epidermică, a căror eficacitate este dovedită.

De exemplu, multe dintre produsele acestora conțin unt de Shea, despre care ați mai auzit cu siguranță. Ceea ce face ca untul de Shea pur să fie atât de benefic pentru piele este concentrația ridicată de acizi grași precum acidul stearic și oleic. Aceste substanțe sunt indispensabile epidermei, ajutând la menținerea unui nivel optim de hidratare, oferind astfel elasticitate pielii. Untul de Shea contribuie la refacerea echilibrului natural al pielii prin stabilizarea conținutului de lipide din celulele epidermei.

De asemenea, Gelul Termosudație cu ceai verde de la Kosmo Oil reduce vizibil celulita, îmbunătățește elasticitatea și fermitatea pielii. La fel, crema anticelulitică termo-reducătoare de la Kosmo Oil acționează asupra țesutului adipos, mărește microcirculația și pregătește pielea pentru absorbția substanțelor active din produsele ce urmează a fi aplicate.

Aveți grijă să folosiți produsele de la Kosmo Oil în combinație cu o alimentație sănătoasă, exerciții fizice, iar toate acestea vor duce la schimbări semnificative în textura și elasticitatea pielii.

Ai ceva de adăugat?

*