Alege cosmetice naturale! Pielea ta o să-ţi fie recunoscătoare

Secretul unei pieli frumoase şi sănătoase constă în îngrijirea şi întreţinerea acesteia, în aplicarea tehnicilor corecte de demachiere şi tonifiere, în alegerea gomajului potrivit, în folosirea măştilor de calitate. Însă, cel  mai important aspect, atunci când vrem să avem o piele sănătoasă,  este cel al alegerii  produselor cosmetice potrivite. Piaţa de specialitate abundă, din acest motiv trebuie acordată o atenţie mărită alegerii variantei celei mai bune. 

Cosmeticele naturale

Cosmeticele naturale sunt reprezentate de un mare plus în faţa cosmeticelor tradiţionale. Diferenţa dintre acestea o reprezintă ingredientele 100% pe care le au în compoziţie.

Primele produse cosmetice au fost realizate din plante. Astfel, cosmeticele naturale sunt  urmaşele directe ale primelor produse destinate îngrijirii corporale pe care le-au folosit cu mii de ani în urmă,  civilizaţiile de mult apuse. Acestea au în compoziţie ingrediente naturale  într-o concentraţie foarte mare, raportat  la procentul  substanţelor  chimice.  Rolul acestora este  de a proteja organismul  în faţa efectelor adverse pe care le pot produce substanţele chimice.

Impactul asupra pielii

Există  cosmetice 100% naturale, care nu au în componenţă deloc emulgatori, conservanţi sau parfumuri, însă acestea pot prezenta riscul de a fi greu tolerate de organism. Nu au miros, au o consistenţă mai densă şi sunt apreciate de o plajă foarte  restrânsă de clienţi.

Înante de a folosi acest tip de produs, este obligatoriu a se  testa toleranţa în faţa ingredientelor din compoziţie.

Beneficiile cosmeticelor naturale pentru piele

În mod normal, aceste produse cosmetice naturale sunt perfect compatibile cu pielea. Sunt foarte repede absorbite şi se difuzează rapid. Efectele benefice nu întârzie să apară. Sunt destinate îngrijirii tenului, corpului, efectuării manichiurii şi pedichiurii şi îngrijirii părului. Prin folosirea cosmeticelor naturale se asigură o hidratarea corectă a pielii, se intervine asupra problemelor sesizate la acest nivel, fiind cicatrizante, calmante, relaxante şi tonifiante, se efectuează o curăţare profundă pielii, eliberându-se surplusul de celule moarte, se stimulează producţia de colagen, se încetineşte procesul de îmbătrânire.

Cosmeticele naturale Kosmo Oil

Kosmo Oil deţine renumele de a furniza pe piaţa de specialitate produse cosmetice de cea mai bună calitate, realizate în laboratoare de prestigiu, după cele mai bune formule. Produsele sunt destinate îngrijirii corporale şi faciale, iar beneficiile acestora sunt asigurate de ingredientele 100% naturale, uleiurile esenţiale atât de valoroase pe care le au în compoziţie şi proprietăţile miraculoase ale acestora.

Beneficiile ingredientelor din produsele Kosmo Oil

Alegând produsele naturale de îngrijire a pielii, beneficiile asigurate sunt majore şi extrem de importante.

Ingrediente precum untul de cacao, uleiurile de măsline, portocal, salvie, sâmbure de caise, struguri, palmier, avocado, untul de shea, algele marine, cafeina, gălbenelele, piperul, migdalele stau la baza îngrijirii şi protejării pielii.

Prin aplicarea produselor naturale Kosmo Oil se asigură reîntinerirea pielii, reducerea ridurilor prin creşterea cantităţii de colagen, diminuarea celulitei, cicatrizarea, hidratarea, hrănirea, exfolierea şi  se ajută tenul să fie limpede şi luminos.

Cosmeticele naturale aduc un aport major de vitamine care au rolul de a reechilibra dezechilibrele de la nivelul pielii şi de a stimula o activitate normală a celulelor.

 

Ai ceva de adăugat?

*