Alimentația, secretul pielii sănătoase!

Orice femeie își dorește să arate bine, iar un ten frumos este idealul spre care aspiră. Din păcate, stresul, poluarea, și mulți alți factori influențează negativ aspectul pielii. De aceea, mai mult decât orice este nevoie să vă schimbați obiceiurile alimetare, dacă erați adepta mâncărurilor semi-preparate sau chiar fast-food.

KO alimentatie piele

Începe prin a introduce în alimentația ta multe fructe și legume, iar nutrienții conținuți de acestea vor avea efecte benefice asupra aspectului pielii tale, ca să nu mai spunem și faptul că organismul va funcționa mai bine. Pentru a vă veni puțin în ajutor, vă prezentăm câteva alimente a căror consum aduce numeroase beneficii asupra pielii.

Peştele. Ne referim aici la pește gras, gen somon, hering, macrou sau ton.  Bogat în omega 3, peştele nu trebuie să lipsească din alimentaţia ta, dacă îţi doreşti o piele frumoasă. Pentru tenul uscat este recomandată administrarea suplimentelor de acizi graşi omega 3, care trebuie însoţită de consumul de ulei de peşte, de două sau de trei ori pe săptămână.

Ceaiul verde. Pe lângă gustul bun, acesta este bogat în antioxidanţi, ceea ce te ajută la întinerirea pielii. De asemenea, acesta băutură te ajută să te menţii hidratată, și te va scăpa de unele kilograme în plus.

Iaurtul. Grație probioticelor conținute, iaurtul ajută digestia. Cum te ajută acest lucru când este vorba de piele? Simplu, consumând iaurt scapi unele probleme ale pielii produse de tulburările digestive precum rozaceea sau inflamaţiile pielii.

Broccoli. Este aliatul tău atunci când vine vorba de lupta împotriva ridurilor, grație vitaminei A și C care se găsesc din belșug în broccoli. Un mic sfat: cu cât culoarea acestuia este mai închisă, cu atât este mai bun.

Apă. Da, banala îți aduce o mulțime de beneficii. Unul dintre cele mai importante este că ajută la eliminarea toxinelor şi astfel şi pielea va căpăta un aspect mai sănătos. Ar fi de preferat să reduci consumul de cafea, de băuturi carbogazoase şi optează mai bine pentru apă.

Pe lângă alimente, poți folosi cu succes și unele produsele speciale de îngrijire a pielii. În acest sens ți le recomandăm pe cele de la Kosmo Oil. Substanțele active utilizate la fabricarea produselor Kosmo Oil sunt fabricate în laboratoare de prestigiu din Franța, Germania, Elveția, Spania și se disting printr-o foarte bună compatibilitate epidermică a căror eficacitate este dovedită. Astfel, cercetările științifice au arătat clar untul de shea, conținut de multe produse de la Kosmo Oil, se remarcă prin efectul hidratant, emolient, dar și vindecător în foarte multe afecțiuni ale pielii. Untul de shea stimulează producția de colagen, regenerarea celulară, ceea ce a dus la folosirea lui pe scară largă în produsele de îngrijire corporală și în cosmetică. În plus, are efecte dovedite și în lupta cu celulita, așa că de ce să nu profiți și să le folosești, chiar dacă sezonul cald a trecut?

În plus, produsele de îngrijire a pielii de la Kosmo Oil au în compoziția lor și anumite uleiuri, menite să îți vină în ajutor. Astfel, uleiul de avocado, aflat în componența multor produse de la Kosmo Oil pătrund adânc în epidermă unde elibereaza vitaminele A, D și E, lecitină, potasiu. Regenerează epiderma și hidratează pielea supusă agresiunilor factorilor externi, fiind ușor absorbit de piele, având excelente proprietăți emoliente.

Ai ceva de adăugat?

*