Bambusul – ce efecte prezintă pentru piele?

Extrasul de bambus provine din frunzele și tulpinile unei ierbi comestibile, care este consumată de multe animale din lume. Este o sursă bogată de silice, care este și un nutrient esențial pentru oameni.

bambusÎn special, silicele joacă un rol important în menținerea sănătății pielii și părului. De fapt, suplimentele zilnice de silice prin utilizarea de extract de bambus pot îmbunătăți starea părului și a pielii, chiar până la punctul de a atenua eczemele și psoriazisul.

Pielea este cel mai mare organ din organism și necesită un echilibru de nutrienți pentru a rămâne sănătos. Oxidul de siliciu din extract de bambus îmbunătățește sănătatea pielii, ajutând organismul să absoarbă minerale esențiale, cum ar fi calciu, potasiu și magneziu. Extrasul de bambus oferă, de asemenea, proprietăți anti-iritante, liniștirea pielii atunci când este aplicată direct prin loțiuni sau creme. De asemenea, conține antioxidanți, ajutând la reducerea ridurilor și, în mod natural, la stimularea strălucirii tinerești.

Mulți oameni caută să-și îmbunătățească sănătatea părului, iar extractul de bambus te poate ajuta să atingi acel obiectiv, păstrând părul strălucitor și sănătos. Atunci când este folosit în șampoane, extractul de bambus este bun la eliminarea celulelor moarte ale pielii și a altor agenți nedoritori care se pot dezvolta pe firul părului. Având un rol în înlăturarea acumulării de poluanți, uleiuri corporale și substanțe chimice de păr, extractul de bambus poate adăuga strălucire naturală și strălucire părului.

În plus față de beneficiile sale pentru păr și piele, silicele din extractul de bambus poate consolida sistemul musculo-scheletic, îmbunătățește sănătatea dinților și reduce nivelul ridicat al trigliceridelor și a colesterolului. Este disponibil în șampoane și balsamuri pentru păr, precum și în loțiuni de corp și seruri de piele. Unele vopsele de păr, exfoliante și loțiuni de corp conțin, de asemenea, acest extras valoros.  Poți apela la gelul hidratant cu bambus de la Kosmo Oil. Bambusul este încărcat cu fibre solubile și insolubile, fitosteroli, carotenoide, aminoacizi, proteine, clorofilă, vitamine și minerale care ajută la hrănirea și tonifierea pielii.

Când vine vorba de nevoile pielii și părului, extractul de bambus este o alegere excelentă pentru suplimente. Disponibil pe scară largă, este ușor de utilizat și oferă beneficii rapide.

 

Ai ceva de adăugat?

*