Bambusul și alegele marine te ajută să scapi de celulită. Vezi cum!

Mai bine de trei sferuri dintre femei se plâng că pielea lor este ”atacată” de celulită. Din păcate, deși sunt conștiente de problemă, o dată cu venirea sezonului mai rece, multe femei încetează să se mai preocupe de acest lucru, motivând că nu se vede din cauza vestimentației. Nimic mai greșit, pentru a avea parte de o piele netedă și frumoasă, iar ”coaja de portocală” să dispară, este nevoie de multă muncă. În afară de o alimentație sănătoasă, o hidratare corespunzătoare, ceva ședințe de masaj, exerciții fizice, un ajutor vine și de la produsele de îngrijire a pielii.

KO bambus algeCercetătorii au stabilit că extractele din alge contribuie la închiderea porilor, tonifierea pielii, sprijină efectul antiinflamator, ajută la reducerea petelor şi iritaţiilor, a punctelor negre, ameliorează acneea şi echilibrează secreţia de sebum.

Specialiștii de la firma Kosmo Oil au decis să profite de propritățile acestora și au creat pentru tine două produse complet naturale, pe bază de alge marine, respectiv o cremă și un gel anticelulitic. Cele două produse au, pe lângă un preț accesibil, și un conținut generos de micropulbere naturală obținută din alge marine, care remodelează silueta, tonifică și revigorează epiderma. Alga albastră, prin conținutul a peste 50 de nutrienți, mai mult de 12 tipuri de vitamine și mai mult de 13 tipuri de minerale și acizi grași esențiali, diminuează vizibil aspectul inestetic al țesutului adipos și acționează natural pentru eliminarea kilogramelor în plus. De asemenea, pudra de alge conținută în cele două produse de la Kosmo Oil traversează eficient țesutul tegumentar, în timpul masajului anticelulitic sau împachetărilor, demarând procesul de ardere a grăsimilor. Acest lucru duce la detoxifierea organismului și slăbirea eficientă, și cam toate femeile își doresc asta, nu-i așa? Chiar dacă ai pielea mai sensibilă, poți folosi cu succes cele două  produse de la Kosmo Oil pentru că ingredientele care intră în alcătuirea lor sunt naturale.

Un alt ingredient care vine să vă ajute în lupta cu celulita este bambusul. Acesta este plin de oligoelemente, în special siliciu, care ajută la întărirea țesutul conjunctiv, având și beneficii împotriva procesului de îmbătrânire a pielii, contribuind și la hidratarea corespunzătoare a acesteia și îmbunătățirea elasticității acesteia. Microparticulele de bambus acționează ca un balsam natural, rezultatul fiind un aspect luminos și natural al pielii. Bambusul este încărcat cu fibre solubile și insolubile, fitosteroli, carotenoide, aminoacizi, proteine, clorofila, vitamine și minerale care ajută la hrănirea și tonifierea pielii. Fiind cea mai importantă sursă de silice naturală, componentul cheie al colagenului, bambusul joacă un rol esențial în sinteza colagenului, îmbunătățind elasticitatea și rezistența pielii. Apelând la produsele de la Kosmo Oil în alcătuirea cărora intră și pulberea de bambus veți avea parte atât de o senzație delicată pe piele, dar și protecție împotriva factorilor oxidanți. Potrivit specialiștilor de la Kosmo Oil, tratamentul cu micropulbere naturală din bambus accelerează microcirculația sanguină, sintetizează colagenul și hidratează intens epiderma. După tratament pielea rămâne suplă, mătăsoasă și mată.

Priun urmare, dacă vă doriți să aveți parte de o îngrijire corespunzătoare a pielii, nu ezistați și folosiți cu încredere produsele de la Kosmo Oil. Nu veți mai folosi niciodată alteceva!

Ai ceva de adăugat?

*