Cum scapi de celulită – iată câteva produse eficiente!

Ați auzit vreodată termenul de paniculopatie edemato-fibro-sclerotică? Pare ceva foarte complicat și chiar incurabil, nu? Ei bine, aceasta este denumirea științifică a coșmarului femeilor, celulita. Acesta reprezintă, de fapt, o alterare a țesutului conjunctiv ca urmare a acumulării grăsimii sub piele. Ea se datorează microcirculației sanguine slabe din țesutul muscular, astfel se formează un edem care împiedică funcționarea normală a celulelor adipoase.

scapi celulita koSunt multe cauzele care contribuie la apariția celulitei. Astfel, organismul se poate confrunta cu un sezechilibru hormonal, provocat de pubertate, graviditate, pilulele contraceptive, menopauza. De asemenea, circulația sanguină defectuoasă nu hrănește adecvat stratul adipos care nu își mai îndeplinește rolul de furnizor energetic al organismului. Astfel, toxinele acumulate în aceste straturi nu sunt eliminate de către sânge.

Poate cel mai bun companion al celulitei rămâne totuși alimentația nesănătoasă, cu excese de grăsimi animale, dulciuri, paste, sucuri, conserve și aditivi alimentari crește concentrația de toxine pe care organismul le depozitează în grăsime. La rândul său, sedentarismul duce la o circulație slabă a sângelui și la atrofierea mușchilor, iar stresul poate provoca o hipersecreție hormonală care duce la celulită.

Dacă vreți să scăpați de această problemă, sau să fiți prevăzătoare și să vă îngrijiți din timp, venim cu unele recomandări pentru dumneavoastră.

Creați-vă un stil de viață sănătos, urmați un regim alimentar adecvat. Nu uitați să consumați cel puțin 2 l de apă pe zi, iar din alimentație să nu vă lipsească mai multe fructe, legume în stare crudă și cereale integrale. Evitați să consumați zahăr și grăsimi. Reduceți consumul de sare, cafea, alcool, tutun și sucuri din comerț.

Folosiți creme și geluri anti-celulitice, dar încercați să le folosiți numai pe acelea alcătuite numai din ingrediente naturale. Vă prezentăm, în continuare, câteva informații despre cremele Kosmo Oil, care au cu adevărat efect în reducerea acestei probleme uscate.

Crema cu portocală, cafeină și scorțișoară este unul dintre cele mai bune produse de gen. Aceasta conține 100% cafeină și uleiuri vegetale cu efect anticelulitic, de tonifiere, de hidratatare și de relaxare. De asemenea, reduce rapid numărul celulelor grase prezente în țesutul adipos, diminuează vizibil diametrul depozitelor de grăsime, stopează procesul de acumulare a grasimilor și hidratează și tonifică epiderma uscată.

Pentru a o folosi, se aplică zilnic o cantitate generoasă pe zona afectată de celulită, printr-un masaj ușor, până când crema este complet absorbită. Prin utilizarea zilnică a cremei de la Kosmo Oil se produce eliminarea toxinelor, micșorarea stratului adipos, o hidratare intensă a epidermei, eliminarea apei reținute în organism, eliminarea celulitei.

Tot la Kosmo Oil ai parte și de alte produse naturiste împotriva celulitei. Este vorba despre gelul anticelulitic cu cafeină și scorțișoară, care are efect de lungă durată, care previne și „arde” celulita, iar pielea devine mai netedă, hidratată și elastică.

Un alt produs este și uleiul anticelulitic Body Fresh cu piper și portocală, care utilizat zilnic și combinat cu un masaj energic efectuat cu aparatul pentru masaj sau manual, ajută la remodelarea rapidă a siluetei.

De asemenea, cei de la Kosmo Oil vă oferă și produsul Unt de Shea scrub anticelulitic. Provenit din fructele arborelui african de shea, untul de shea pur protejează și hrănește pielea uscată sau deshidratată. Recunoscut pentru puterile sale de regenerare, untul de shea asigură regenerarea la nivel celular și repara filmul hidrolipidic al pielii. Pielea devine moale, suplă și relaxată.

Nu uitați de exercițiile fizice. Singurul mod de a arde grăsimea este efortul fizic susținut și constant care provoacă o creștere a ritmului cardiac și respirator. Mișcarea crește tonusul muscular și ameliorează circulația sângelui, ceea ce va face ca, în curând, celulita să devină o amintire.

Pentru un efect bun, folosiți toate cele trei recomandări ale noastre, în același timp, astfel încât să vă devină un stil de viață.

Ai ceva de adăugat?

*