Cum scapi de celulită în 5 pași simpli?

Celulita – este blestemul vieții aproape a fiecărei femei, 90% dintre noi de fapt! Citește mai departe pentru a descoperi cum să scapi de celulită rapid, în cinci pași!

scapa de celulitaAproximativ 90% dintre femei suferă de celulită. Celulita este o acumulare de celule grase găsite sub stratul superior al pielii, care împinge împotriva țesutului conjunctiv, determinând pielea de deasupra ei să se adune și să se topească. Celulita poate fi legată de o serie de cauze, inclusiv dietă, deshidratare și circulație proastă. Chiar și cele mai subțiri coapse pot fi afectate de celulită, astfel încât cea mai bună metodă de combatere este o dietă sănătoasă și exerciții fizice frecvente. Dar pentru a ajuta la eliminarea celulitei, iată câteva remedii rapide pe care le poți încerca  acasă, care vor ajuta la reducereade celulită și la perfecționarea abdomenului, coapselor și feselor.

Hidratează-te pentru a elimina toxinele

Bea cât mai multă apă pentru a păstra corpul complet hidratat. Valoarea zilnică recomandată este de cel puțin opt pahare de apă pe zi. Hidratarea corpului tău păstrează celulele pielii proaspete și energizate, precum și înlătură orice acumulare de toxine dăunătoare. Acest lucru va ajuta la reducerea și prevenirea oricăror noi focare de celulită.

Mănâncă multe fructe și legume

Menținerea unei diete sănătoase formată din legume și fructe sănătoase va conferi corpului și pielii o doză binevenită de vitamine și substanțe nutritive, precum și menținerea greutății la un nivel sănătos. Fructele și legumele vor ajuta la menținerea corpului, precum și la furnizarea apei, pentru a menține corpul și pielea pe deplin hidratate, păstrând astfel nivelul celulitei la minimum.

Mănâncă grăsimi sănătoase

Consumul alimentelor bogate în acizi grași omega-3 face minuni pe piele. Avocado, peștele gras, măslinele, nucile și uleiul de măsline sunt pline de elemente și te vor ajuta să-ți păstrezi pielea tonifiată, netedă și strălucitoare.

Fă sport

Mișcarea este excelentă pentru sănătatea corpului, dar și pentru sănătatea minții. Un corp tonifiat, cu siguranță nu va fi plin de celulită. De aceea, e indicat să faci mișcare de cel puțin 3 ori pe săptămână. Dacă nu-ți place să mergi la sală, ai la îndemână alergatul prin parc, înotul sau mersul pe role și bicicletă.

Fă tratamente corporale.

Un masaj viguros sau un tratament corporal va ajuta la descompunerea aspectului celulitei. Masajul cu o perie moale va ajuta la stimularea sistemului limfatic și la extragerea toxinelor de pe piele. Cea mai bună cale este să masezi pielea într-o mișcare circulară peste coapse și fund, în jur de două-trei ori pe săptămână. Acest lucru va ajuta la descompunerea depozitelor grase din piele care provoacă proliferarea celulitei. De asemenea, e indicat să folosești și uleiuri sau creme speciale pentru această problemă. Spre exemplu, poți opta pentru geluri și creme cu alge marine de la Kosmo Oil sau pentru creme și uleiuri cu portocale și cafea tot de la Kosmo Oil.

Ai ceva de adăugat?

*