Gel sau cremă anticelulită? Ce este mai eficient?

Unul dintre dușmanii de temut al femeilor care au grijă de felul cum arată este și celulita. Poate și cel mai dificil dintre ei, pentru că nu contează dacă ai sau nu ceva kilograme în plus, celulita, cu al ei nesuferit aspect de coajă de portocală, te poate aduce în situația în care să nu mai vrei să te dezbraci la plajă niciodată, iar garderoba ta va fi complet schimbată. Mai ales că există mitul că dacă a apărut, de celulită nu mai scapi niciodată. Nimic mai greșit, spunem noi, și o să-ți demonstrăm și de ce. Cu multă muncă din partea ta, celulita poate deveni o amintire. Știi deja că o dietă săracă în grăsimi şi sportul te pot scăpa de celulită, dar ce ne poți spune despre masajul anticelulitic? Trebuie să știți că masajul chiar funcţionează în atenuarea aspectului celulitei, mai ales dacă te străduieşti să faci mişcare şi să mănânci mai sănătos. Totuși, în cazul în care nu îţi schimbi modul de viaţă, nu te aştepta să obţii o fină și fără celulită doar prin masaj.

Anti cellulite massage for young woman in a luxury spa

Ca să aprofundăm un pic subiectul, îți spunem că acest tip de masaj este o soluție foarte eficientă în eliminarea celulitei, prin faptul că acționează la nivelul cauzei și urmărește restabilirea circulației sanguine. Efectele lui benefice sunt multiple, și aici enumerăm faptul că stimulează circulația sanguină arterială și venoasă; stimulează eliminarea toxinelor din organism; diminuează stratul adipos; scade circumferința corporală; îmbunătățește aspectul pielii, prin creșterea oxigenării la acest nivel; reduce edemele și inflamațiile; tonifică musculatura.

Dar, pentru ca masajul să aibă efect, este necesară și folosirea cremelor anticelulitice Exercițiile nu sunt suficiente în lupta cu celulita așa că ajută-ți organismul cu o cremă specială. Dar, oare ce este mai bun? Un gel anticelulitic, sau o cremă cu aceleași proprietăți? Răspunsul este unul singur: amândouă, cu condiția ca produsele pe care le folosiți să fie de la Kosmo Oil. Crema sau gelul corporal cu bambus de la Kosmo Oil sunt aliat de nădejde în lupta dumneavoastră cu celulita. Microparticulele de bambus acționează ca un balsam natural, rezultatul fiind un aspect luminos și natural al pielii. Specialiștii de aici vă dau asigurări că bambusul este încărcat cu fibre solubile și insolubile, fitosteroli, carotenoide, aminoacizi, proteine, clorofila, vitamine și minerale care ajută la hrănirea și tonifierea pielii. Fiind cea mai importantă sursă de silice naturală, componentul cheie al colagenului, bambusul joacă un rol esențial în sinteza colagenului, îmbunătățind elasticitatea și rezistența pielii. Pulberea de bambus conținută de cele două produse de la Kosmo Oil este suficient de fină pentru a oferi o senzație delicată pe piele, dar și protecție împotriva factorilor oxidanți. Potrivit specialiștilor de la Kosmo Oil, tratamentul cu micropulbere naturală din bambus accelerează microcirculația sanguină, sintetizează colagenul și hidratează intens epiderma. După tratament pielea rămâne suplă, mătăsoasă și mată.

Produsele cosmetice anticelulitice îţi promit combaterea miraculoasă a celulitei, însă ele nu vor avea efectul scontat dacă nu înveţi să le aplici corect. Mai mult, tehnicile de masaj cu care faci ca produsele de la Kosmo Oil să intre în piele sunt foarte importante, aşa că nu le mai ignora. Niciodată o simplă aplicare a cremei sau gelului cu proprietăți anticelulitice nu va avea rezultatele dorite dacă nu vei aplica şi tehnicile de masaj corecte. Un masaj anticelulitic îţi îmbunătăţeşte circulaţia sângelui la nivelul pielii, făcând ca toxinele şi reziduurile de apă din ţesuturi să fie eliminate, iar celulele de grăsime să devină o amintire.

Ai ceva de adăugat?

*