Îngrijirea pielii toamna. Ritualuri care trebuie respectate cu strictețe

Vara a devenit o dulce amintire, vremea rece și-a intrat serios în drepturi, și cu tânjim după acele perioade când pielea noastră se bucura din plin de beneficiile razelor de soare. Mai pe scurt, a venit toamna, dar acest lucru nu trebuie să ne facă să ne îngrijim mai puțin. Se spune, și vă asigurăm că este adevărat, că frumusețea feminină nu ține cont de anotimpuri! În plus, specialiștii în cosmetică ne dau asigurări că  toamna este cel mai indicat anotimp al anului pentru a avea grijă de pielea noastră. Așa că, să trecem la treabă.

KO ingrijire piele toamna

Potrivit specialiștilor, toamna este foarte importantă curățarea feței, care este mai mult decât necesară după zilele lungi de vară. Toamna se face cel mai bine curățarea pielii de celulele moarte, cu scopul de a curăța porii, pentru a scăpa de punctele negre. După ce cosmeticiana se va ocupa de toate acestea, pielea dumneavoastră va începe să „respire” din nou așa cum trebuie, crema preferată se va absorbi mai bine, se va schimba culoarea pielii, pielea devine hidratată, punctele negre dispar. Curățirea profesională a pielii include: curățarea, peeling cu ultrasunete (acizi), iar după necesitate curățenia mecanică, mască pentru închiderea porilor, criomasaj și obligatoriu o mască care elimină roșeață și hidratează pielea.

De asemenea, tot în sprijinul dumneavoastră vin și produsele de la Kosmo Oil. Substanțele active utilizate la fabricarea produselor firmei sunt fabricate în laboratoare de prestigiu din Franța, Germania, Elveția, Spania și se disting printr-o foarte bună compatibilitate epidermică, a căror eficacitate este dovedită. Multe dintre produsele acestora pentru îngrijirea pielii conțin unt de Shea, care este bogat în  acizi grași precum acidul stearic și oleic. Aceste substanțe sunt indispensabile epidermei, ajutând la menținerea unui nivel optim de hidratare, oferind astfel elasticitate pielii. Untul de Shea contribuie la refacerea echilibrului natural al pielii prin stabilizarea conținutului de lipide din celulele epidermei.

Și chiar dacă este toamnă, nu trebuie să uitați că lupta împotriva celulitei nu trebuie încetată niciodată. Vă recomandăm și Gelul Termosudație cu ceai verde de la Kosmo Oil, care reduce vizibil celulita, îmbunătățește elasticitatea și fermitatea pielii. Este creat având la bază o formulă unică, iar acest produs încălzește delicat pielea asigurând penetrarea imediată a substanțelor active în epidermă, având efect accelerat de reducere a țesutului adipos. Folosind acest gel veți vedea că arderea grăsimilor este accelerată, masa corporală este redusă semnificativ, circumferința taliei se micșorează, iar fermitatea reapare.

De asemenea, poți folosi cu succes și uleiul balsamic anticelulitic de la Kosmo Oil, bogat în piper și scorțișoară, două ingrediente naturale care și-au căpătat renumele că sunt foarte eficiente în lupta cu celulita. Acest tip de ulei este recomandat pentru procedurile de stimulare a circulației limfatice și venoase la aparatele cu vacuum, electrostimulare sau masaj. Crema anticelulitică termo-reducătoare de la Kosmo Oil acționează asupra țesutului adipos, mărește microcirculația și pregătește pielea pentru absorbția substanțelor active din produsele ce urmează a fi aplicate.

Pulberea de bambus conținută de două produse de la Kosmo Oil este suficient de fină pentru a oferi o senzație delicată pe piele, dar și protecție împotriva factorilor oxidanți. De asemenea, specialiștii de aici au creat un gel și o cremă anticelulitică, pline de o micropulbere naturală obținută din alge marine, care remodelează silueta, tonifică și revigorează epiderma.

Dar nu numai produsele cosmetice vă pot ajuta în a vă îngriji pielea toamna. Nu uitați că alimentele bogate în acizi graşi esenţiali Omega-3 şi antioxidanţi, sau cele pline de vitaminele A, C şi E te pot ajuta la rândul lor să inversezi daunele produse de soare şi să îţi pregăteşti organismul şi pielea pentru „provocările” cu care se vor confrunta în timpul iernii. Ca un bonus, alimentele bogate în vitamine şi antioxidanţi vor stimula sistemul imunitar al pielii, ceea ce va ajuta ca aceeasta să-și păstreze strălucirea, elasticitatea şi catifelarea pe care o dorim.

 

 

Ai ceva de adăugat?

*