Măsurile care se impun pentru o piele îngrijită şi tonifiată

Pielea este şi cel mai expus organ al corpului uman, fiind direct afectată atât de factorii interni, cât şi de cei externi. Oricine îşi dorereşte să aibă o piele sănătoasă, îngrijită şi tonifiată, din acest motiv se impun măsuri permanente de curăţare, hrănire, hidratare şi tonifire.

 Pielea

Pielea este cel mai mare organ al corpului uman, răspunzând la orice tip de stimul. Odată cu trecerea timpului, transformările la nivelul  pielii sunt vizibile pe întregul corp. O piele sănătoasă înseamnă o piele hidratată, luminoasă, curată şi cu un pigment normal. Orice femeie îşi doreşte să aibă o piele frumoasă, indiferent de vârstă.

Îngrijirea pielii

O piele îngrijită şi întreţinută înseamnă o piele curată, hidratată, hrănită, tonifiată şi relaxată. Îngrijirea pielii se face în funcţie de anotimp, de factorii externi la care este supusă şi de stilul de viaţă. Produsele cosmetice destinate îngrijirii pielii trebuie să fie perfect compatibile tipului de piele, adaptate anotimpului şi vârstei.

Exfolierea pielii

Pielea are un ciclu de regenerare care este cuprins între 27 şi 36 de zile. În urma acestuia, celulele  moarte ies la suprafaţa pielii, iar dacă nu sunt îndepărtate vor da un aspect tern şi neîngrijit. Prin exfoliere, se îndepărtează stratul de celule moarte, dând astfel posibilitatea celulelor noi să funcţioneze normal.

Exfolierea mecanică se realizează prin aplicarea de creme, geluri, gomaje, caracterizate prin consistenţa granulată. Aplicarea se face manual sau cu ajutorul mănuşilor, bureţilor sau periilor special destinate acestui proces.

Hidratatrea pielii

Hidratarea pielii  presupune menţinerea unui  nivel optim a echilibrului hidrolitic. Acest lucru se asigură atât din interior, prin consumul corect de lichide, cât şi din exterior prin aplicarea produselor cosmetice ale căror ingrediente contribuie la buna funcţionare a celulelor pielii. Pentru ca pielea să permită hidratarea, aceasta are nevoie de umectanţi, compuşi care atrag apa, peliculogene apoase şi grase, antioxidanţi, vitamine, proteine, polizaharide, acizi graşi esenţiali. Produsele cosmetice destinate hidratării pielii vin cu un aport bogat de astfel de componente, asigurând astfel o hidratare optimă.

Masajul

Prin aplicarea masajului se intervine asupra pielii şi a ţesuturilor moi. Tehnicile de masaj au rolul de a relaxa, revigora, vindeca şi de a asigura pielii hidratare şi tonifiere. Pentru rezultate vizibile asupra pielii, masajul se aplică atât facial, cât asupra întregului corp. Masajul facial şi corporal se aplică odată  cu produsele cosmetice potrivite tipului de  piele, fiind foarte important ca persoana respectivă să agreeze produsul respectiv.

Kosmo Oil

Produsele Kosmo Oil sunt realizate în laboratoare de renume din Franţa, Germania, Spania şi Elveţia. Ceea ce le certifică valoarea şi calitatea sunt componentele pe care acestea le deţin. Produsele au la bază doar ingrediente 100% naturale, care au rolul de a prezenta o compatibilitate majoră cu pielea, nu intervin cu parfumuri şi substanţe chimice dăunătoare, se difuzează foarte uşor şi asigură remedii pentru oroce problemă la nivelul pielii. Acestea sunt destinate îngrijirii faciale, corporale, întreţinerii unghiilor şi părului, tonifierii corporale şi hidratării pielii.

Ingredientele Kosmo Oil

Producătorii Kosmo Oil au ales pentru fabricarea cosmeticelor  ingrediente care pot aduce un aport important de vitamine, acizi graşi esenţiali, antiinflamatori şi antioxidanţi. Toate aceste beneficii asigură pielii capacitatea de a se regenera, de a se hrăni şi hidrata corespunzător şi de a se adapta oricăror condiţii, fără a resimţi deteriorări. Untul de shea, uleiurile de migdale, măsline, sâmbure de caisă, avocado, salvie, lavandă, ardeiul iute, algele marine, untul de cacao sunt o parte din ingredientele miraculoase aflate la baza produselor cosmetice Kosmo Oil, ingrediente care folosite constant vor asigura o piele tonifiată, hidratată şi sănătoasă.

 

 

Ai ceva de adăugat?

*