Modalităţi dovedite care te scapă de celulită

Celulita este una dintre cele mai răspândite afecţiuni ale pielii, manifestată printr-un aspect inestetic, având la bază depunerile de grăsime. Apariţia depunerilor de grăsime sub piele poate avea o serie de cauze, pornind de la obiceiuri dăunătoare, până la afecţiuni mai grave ale organismului. Celulita este de diferite tipuri, în funcţie de gradul de instalare, şi poate apărea la orice vârstă, atât la femei cât şi la bărbaţi.

celuliteLupta cu celulita

Dintotdeauna femeile au căutat căi prin care să elimine acestă inestetică problemă. Se intervine asupra alimentaţiei, asupra modului de viaţă, se decid intervenţii chirurgicale şi se apelează la tratament  medicamentos. Înainte de a decide cum trebuie abordată acestă problemă, se recomandă un consult medical şi efectuarea unui set de analize, cu rolul de a stabili exact cauza dezechilibrelor care conduc la apariţia celulitei şi modul de tratare.

Masajul

Una dintre cele mai eficiente metode prin care pielea îşi recapătă tonusul şi celulita poate fi eliminată, este aplicarea tehnicilor de masaj.

Masajele destinate acestei afecţiuni se aplică prin diverse tehnici şi implică o cunoaştere profundă a anatomiei umane. Tehnicile abordate sunt fricţiunea, frământarea, presiunea sau lovirea. Terapeutul  care va aplica masajul trebuie să fie acreditat în acest sens, iar şedinţele de masaj se vor efectua doar în saloane şi cabinete special destinate.

Produsele pentru masaj anticelulitic

Extrem de important  este şi produsul folosit în aplicarea tehnicilor masajului anticelulitic.  Proprietăţile acestuia vor stimula şi grăbi procesul de eliminare al celulitei şi vor avea efecte benefice multiple asupra sănătăţii pielii.

Kosmo Oil

Atunci când se începe un tratament anticelulitic, se poate opta cu încredere pentru produsele KOSMO OIL. Compania foloseşte pentru fabricarea produselor sale substanţe active 100% naturale, fără adaos de apă, iar procesul tehnologic de realizare al acestora are loc în laboratoare de prestigiu din Spania, Germania, Elveţia şi Franţa. Eficacitatea produselor Kosmo Oil este dovedită şi are la bază o  foarte bună compatibilitate epidermică.

Produsele anticelulitice Kosmo Oil

Proprietăţile extraordinare ale produselor anticelulitice Kosmo Oil au la bază uleiuri vegetale care ajută la refacerea pielii şi a ţesuturilor, având o capacitate de pătrundere în piele foarte rapidă.

Astfel se intervine asupra stratului de grăsime de sub piele şi se poate acţiona asupra celulitei.

Dintre produsele anticelulitice-Kosmo Oil se pot achiziţiona uleiul anticelulitic Body Fresh cu piper şi portocală, uleiul anticelulitic cu piper, scorţişoară şi salvie, untul de shea Scub Anticelulitic, untul de shea anticelulitic, cremele anticelulitice Hot, Ice, cremele termoreducătoare, crema cu cafeină, gelurile anticelulitice Hot, Ice sau gelul de termosudaţie cu ceai verde. De asemenea mai poate fi folosit serul corporal cu lavandă, gelul cu alge sau crema anticelulitică pe bază de alge marine.

Ingredientele Kosmo Oil

Unul dintre ingredientele de bază ale produselor Kosmo Oii este untul de shea. Arborele de shea are proprietatea de a fi o sursă extrem de valoroasă pentru produsele destinate hrănirii şi protejării pielii. Untul de shea este bogat în vitamunele A, E şi F, deţine un aport important de minerale şi oferă o cantitate de acizi graşi extrem de importanţi pentru sănătatea pielii. Untul se topeşte în contact cu pielea, eliberând şi transmiţând astfel pielii  principiile active.

Ai ceva de adăugat?

*