Nu renunța la masaj toamna. Uite de ce ai mare nevoie de el acum!

A sosit toamna, iar multe dintre femei se cam ”culcă pe o ureche” în ceea ce privește îngrijirea corporală. Având drept motivație că este destul de frig afară și nu mai sunt nevoite să poarte rochițele vaporoase de pe perioada verii, multe dintre ele renunță la multe proceduri. Printre acestea se numără și masajul. Nimic mai greșit, spun specialiștii, pentru că masajul poate fi utilizat și pentu tratarea durerilor reumatice – mai frecvente toamna, luxațiilor, oboselii, stresului, spasmelor musculare etc. Mai târziu, masajul a ajuns  indispensabil în întreținerea corporală, dar despre acest lucru vom vorbi puțin mai încolo.

KO masaj toamna

La început de toamnă, nu renunțați la masaj și aici vi-l recomandăm pe cel terapeutic, pentru detensionarea mușchilor, și care este benefic  pentru cele care stau foarte mult la birou, pe scaun, în fața laptopului, sau își petrec ziua de muncă în picioare.

Nu uitați nici de masajul anticelulitic, pentru că altfel, la primăvară, vă veți plânge de aspectul pielii dumneavoastră, care a avut de suferit pe perioada sezonului rece. Nu renunțați niciodată în a avea grijă de corpul dumneavoastră!

Dacă vă doriți ceva cu adevărat eficient, avem pentru dumneavoastră o variantă şi simplă şi plăcută de folosire a algelor marine, prin produsele de la firma Kosmo Oil. Ne referim aici la o cremă și un gel anticelulitic pe bază de alge marine. Cele două produse, au un conținut generos de micropulbere naturală obținută din alge marine, care remodelează silueta, tonifică și revigorează epiderma. Alga albastră, prin conținutul a peste 50 de nutrienți, mai mult de 12 tipuri de vitamine și mai mult de 13 tipuri de minerale și acizi grași esențiali, diminuează vizibil aspectul inestetic al țesutului adipos și acționează natural pentru eliminarea kilogramelor în plus. Pudra de alge conținută în cele două produse despre care ți-am mai spus, traversează rapid și eficient țesutul tegumentar, în timpul masajului anticelulitic sau împachetărilor, demarând procesul de ardere a grăsimilor, ceea ce duce la detoxifierea organismului și slăbirea eficientă.

Tot pentru ședințele de masaj de pe perioada toamnei, puteți folosi cu succes și crema sau gelul corporal cu bambus de la Kosmo Oil. Acestea sunt hidratante şi pot fi aplicate atât pe corp cât şi pe faţă sau mâini. Aplicarea gelului corporal cu bambus pe picioare atenuează rapid şi vizibil imperfecţiunile generate de epilare sau chiar micile echimoze apărute ca urmare a traumatismelor uşoare. În plus acesta este foarte uşor absobit de piele. Microparticulele de bambus acționează ca un balsam natural, rezultatul fiind un aspect luminos și natural al pielii. Bambusul este încărcat cu fibre solubile și insolubile, fitosteroli, carotenoide, aminoacizi, proteine, clorofila, vitamine și minerale care ajută la hrănirea și tonifierea pielii. Pulberea de bambus conținută de cele două produse de la Kosmo Oil este suficient de fină pentru a oferi o senzație delicată pe piele, dar și protecție împotriva factorilor oxidanți. Potrivit specialiștilor de la Kosmo Oil, tratamentul cu micropulbere naturală din bambus accelerează microcirculația sanguină, sintetizează colagenul și hidratează intens epiderma.

Tot toamna vă sugerăm câteva ședințe de masaj chinezesc, contra durerilor. Acest tip de masaj este încă folosit în multe spitale chinezeşti. Munca maseurului constă în a fluidiza circulaţia sanguină, destul de îngreunată din cauza durerilor posturale. Înainte de masaj, un specialist te va supune unui examen morfologic, pentru a repera punctele de dezechilibru, după care maseurul lucrază pe zonele care trebuie tratate.

Nu te neglija chiar dacă a sosit toamna, corpul tău are nevoie de îngrijire, iar tu vei observa că te vei simți mai plină de energie!

Ai ceva de adăugat?

*