Produsele cosmetice anticelulitice au un rol major în combaterea acesteia

Celulita este una dintre cele mai neplăcute afecţiuni ale pielii cu care se confruntă femeile de toate vârstele. Lupta cu celulita se dă pe mai multe planuri, încercându-se diminuarea acesteia, atât din interior cât şi din exterior.

Ce este celulita

Celulita reprezintă o alterare a ţesutului conjunctiv, datorată prezenţei grăsimilor în adipocite. Stocarea acestor grăsimi conduce la inflamarea celulelor adipoase, fapt ce generează distrucţia celulară prin fibrozarea şi sclerozarea ţesutului adipos.

Celulele adipoase au capacitatea de a-şi mări volumul chiar şi de peste 60 de ori, fapt ce duce la îngreunarea circulaţiei limfatice şi sanguine. Celulele apar astfel asemeni unor gogoşi pline cu grăsime şi produc inflamaţia ţesutului. Celulita instalată impune luarea anumitor măsuri pentru diminuarea acesteia, deoarece netratată va evolua permanent şi va afecta din ce în ce mai vizibil aspectul pielii.

Produsele anticelulitice

Produsele anticelulitice au rolul de a stimula elesticitatea  pielii şi  a ţesuturilor subcutanate şi de a îmbunătăţi circulaţia sangvină şi limfatică. De asemenea,  acest tip de produse stimulează  sistemul limfatic, răspunzător de instalarea celulitei şi de luarea în greutate, favorizându-se astfel  eliminarea toxinelor.

Pentru rezultate rapide este indicat ca  odată cu aplicarea produselor anticelulitice să se efectueze şi câteva tehnici de masaj, având rolul de a accelera efectul acestora.

Pentru rezultate sigure, în cazul unui grad de celulită avansat  este indicat ca acest tip de masaj să fie executat de către un maseour profesionist. Însă pentru un grad de instalare mediu şi moderat, masajul poate fi efectuat chiar şi acasă, prin tehnici specifice mai simple.

Produsele Kosmo Oil

Kosmo Oil aduce pe piaţa de specialitate produse anticelulitice din ingrediente 100% naturale, fabricate în laboratoare de prestigiu din Spania, Germania, Franţa şi Elveţia. Produsele anticelulitice Kosmo Oil au rolul de a remodela silueta, de a tonifia şi revigora epiderma. Acestea acţionează asupra ţesutului adipos şi lucrează  în mod natural pentru eliminarea kilogramelor în plus şi pentru  remodelare. Tot cu ajutorul acestor produse se acţionează asupra metabolismului pielii, hidratând, hrănind, cicatrizând şi tratând o serie  de probleme la acest nivel. Prin aplicarea produselor anticelulitice Kosmo Oil se stimulează circulaţia sangvină şi limfatică.

Ingredientele Kosmo Oil

Produsele anticelulitice Kosmo Oil au la bază ingrediente precum alge marine, ulei de portocale, piper, salvie, ardei iute, lavandă, unt de shea  sau ceai verde. Dintre produsele anticelulitice Kosmo Oil se pot alege cele cu efect termic de răcire sau de încălzire, care acţionează asupra ţesutului  adipos şi conduc la eliminarea depozitelor de grăsime. În acelaşi timp, produsele pentru gomaj au rolul de a elibera pielea de celulele moarte, lăsând loc unei hidratări şi hrăniri corecte care conferă un aspect sănătos pielii şi o pregătesc pentru schimbările pe care le suportă odată cu remodelarea.

Beneficiile ingredientelor naturale

Produsele anticelulitice Kosmo Oil  prezintă marele beneficiu de a fi perfect  compatibile cu pielea, de a avea o capacitate de difuzare rapidă  şi de a acţiona eficient, fără efecte adverse. Pe lângă efectul  asupra celulitei, aceste produse acţionează asupra pielii  în mod natural şi deloc agresiv, conferindu-i tonifiere şi supleţe.

 

 

 

Ai ceva de adăugat?

*