Produsele cu alge marine și beneficiile lor pentru piele

Algele marine sunt ”pe val” în această perioadă, când ne sunt prezentate multiplele lor beneficii pentru organismul uman. Cercetătorii susțin că principala calitate a algelor este conţinutul bogat în compuşi minerali, al căror principal rol este regenerarea! În compoziţia algelor intră oligoelemente cantităţi semnificative de iod, brom, magneziu, potasiu, sodiu, calciu, fosfor, sulf, clor, cupru, siliciu, adică aproape tot ce este nevoie pentru organismul uman să funcționeze la parametrii optimi.

KO alege marine beneficii

În rândurile care urmează am ales să nu vă vorbim despre cum contribuie la starea de bine a organismului ”pe interior”, ci despre beneficiile pe care acestea le au asupra pielii.

Pentru uz extern, algele sunt folosite fie sub formă de extracte, fie sunt încorporate în creme diverse şi serumuri puternice. În prezent, marile companii din industria cosmetică și-au dat seama că pot folosi cu succes acest ”dar al mării” pentru a-și prepara produsele de înfrumusețare. Multe companii cosmetice preferă să le utilizeze alături de apa de mare purificată, în timp ce alţii le combină și cu alte produse naturale cu conţinut mare de minerale, cum ar fi argila. Folosite în produse de demachiere, alginaţii din algele de mare îndepărtează murdăria, machiajul, excesul de sebum şi alte impurităţi.

Algele sunt adevărate minuni pe care natura ni le-a oferit. În prezent, femeile preferă să îşi facă tratamente naturiste cu alge marine, pentru a evita chimicalele găsite în produsele cosmetice din comerţ. Există 20.000 de feluri de alge marine, de mărimi diferite şi culori variate.

Dar nu te gândi acum că nu ai posibilitatea să te bucuri de beneficiile algelor marine pentru pielea ta. Acum este mai ușor ca niciodată să îți faci tratamente naturiste cu alge marine chiar la tine acasă. Dacă vreţi o variantă şi simplă şi plăcută de folosire a algelor marine vă recomandăm firma Kosmo Oil, ai cărei specialiști au venit în întâmpinarea dorințelor tale și au creat pentru tine două produse complet naturale, pe bază de alge marine, și totul la un preț mai mult decât accesibil. Este vorba de o cremă și un gel anticelulitic care conțin alge marine. Cele două produse, potrivit celor de la Kosmo Oil, au un conținut generos de micropulbere naturală obținută din alge marine, care remodelează silueta, tonifică și revigorează epiderma. Alga albastră, prin conținutul a peste 50 de nutrienți, mai mult de 12 tipuri de vitamine și mai mult de 13 tipuri de minerale și acizi grași esențiali, diminuează vizibil aspectul inestetic al țesutului adipos și acționează natural pentru eliminarea kilogramelor în plus.

Un alt avantaj al folosirii acestor produse vine din faptul că pudra de alge conținută în cele două produse de la Kosmo Oil traversează eficient țesutul tegumentar, în timpul masajului anticelulitic sau împachetărilor, demarând procesul de ardere a grăsimilor. Acest lucru duce la detoxifierea organismului și slăbirea eficientă, și oare ți-ai putea dori ceva mai mult? Nu vei avea parte de reacții adverse utilizând cele două produse, pentru că te asigurăm că ingredientele care intră în alcătuirea produselor Kosmo Oil sunt naturale.

Cercetătorii au stabilit că extractele din alge contribuie la închiderea porilor, tonifierea pielii, sprijină efectul antiinflamator, ajută la reducerea petelor şi iritaţiilor, a punctelor negre, ameliorează acneea şi echilibrează secreţia de sebum. Ba, mai mult, încorporarea algelor microscopice poate genera şi o acţiune uşor abrazivă asupra suprafeţei cutanate, fiind folosite cu succes în măştile şi cremele de gomaj pentru ten, corp, mâini sau călcâie. Pentru regenerarea pielii corpului, femeile sunt încurajate să facă unele cure cu băi de alge, proaspete ori uscate şi rehidratate în apă.

Ai ceva de adăugat?

*