Trucuri pentru frumusețe – iată cum ții la distanță îmbătrânirea cu produse naturale

Nu credem să exite pe lume vreo persoană care să nu-și dorească tinerețea veșnică. În special femeile sunt mai atente la trecerea timpului, studiind cu atenție orice urmă de rid și încercând multe ”artificii” menite să țină semnele bătrâneții la distanță. Ei bine, vă spunem că avem pentru dumneavoastră 8 trucuri prin care să aveți parte de un ten neted, luminos, un păr sănătos, un zâmbet strălucitor şi un trup suplu şi rezistent.

trucuri frumusete ko

  1. Apă

Pare simplu, nu-i așa? Beți multă apă și veți avea parte de o bună imunitate a organismului, elasticitatea ţesuturilor, dar mai conferă rezistenţă şi luciu firului de păr. De asemenea, cremele hidratante, folosite regulat începând cu vârsta de 20 de ani, ne ajută pielea să menţină nivelul de hidratare optim.

  1. Antioxidanţii și vitaminele A, B, C, D şi E

O dietă echilibrată, în care să nu existe îndulcitori artificiali, produse de fast-food, sucuri din comerț, dar şi cremele de faţă cu antioxidanţi ne vor menţine tinereţea pe care ne-o dorim.

  1. Îngrijirea danturii

Atunci când zâmbim, părem mai tineri. Dar pentru asta avem nevoie de o dantură sănătoasp, şi abia apoi de un ruj bun, în cazul femeilor. Așa că nu neglija igiena orală și vizita la dentist de două ori pe an, şi abia apoi poți lua în calcul vreo două-trei rujuri deschise la culoare.

  1. Îngrijește-ți pielea

Un ten luminos este cel mai bun semn că bătrânețea este departe de noi. Ajută-ți tenul cu soluţie exfoliantă şi o vizită la cosmeticiană, pentru un tratament de curăţare.

  1. Protecţie solară

În sezonul estival, cremele de faţă cu SPF şi loţiunile solare pentru corp trebuie folosite zilnic, nu doar când mergem în concediu.

  1. Scapă de celulită

Pe lângă alte tratamente pe care le poți face pentru a scăpa de nesuferita ”coajă de portocală”, îți mai dăm un pont simplu. Periatul corpului înainte sau în timpul duşului cu o lufă accelerează circulaţia sangvină, eliminând celulita şi ajutând astfel epiderma să rămână elastică şi fermă.

  1. Odihnește-te

Pe timpul nopţii, organismul se reface. Putem veni în ajutorul lui cu anumite produse de înfrumuseţare – serumuri de ochi, măşti şi creme de noapte pentru ten, mâini, picioare sau păr, care fac ca somnul de peste noapte să fie într-adevăr, de frumusețe.

  1. Folosește produse naturale

De asemenea, tot în sprijinul dumneavoastră vin și produsele de la Kosmo Oil. Substanțele active utilizate la fabricarea produselor firmei sunt fabricate în laboratoare de prestigiu din Franța, Germania, Elveția, Spania și se disting printr-o foarte bună compatibilitate epidermică, a căror eficacitate este dovedită.

Multe dintre produsele acestora conțin unt de Shea, despre care ați mai auzit cu siguranță. Ceea ce face ca untul de Shea pur să fie atât de benefic pentru piele este concentrația ridicată de acizi grași precum acidul stearic și oleic. Aceste substanțe sunt indispensabile epidermei, ajutând la menținerea unui nivel optim de hidratare, oferind astfel elasticitate pielii. Untul de Shea contribuie la refacerea echilibrului natural al pielii prin stabilizarea conținutului de lipide din celulele epidermei.

De asemenea, Gelul Termosudație cu ceai verde de la Kosmo Oil reduce vizibil celulita, îmbunătățește elasticitatea și fermitatea pielii. Este creat având la bază o formulă unică, iar acest produs încălzește delicat pielea asigurând penetrarea imediată a substanțelor active în epidermă, având efect accelerat de reducere a țesutului adipos. Folosind acest gel veți vedea că arderea grăsimilor este accelerată, masa corporală este redusă semnificativ, circumferința taliei se micșorează, iar fermitatea reapare.

Uleiul balsamic anticelulitic de la Kosmo Oil conține piper și scorțișoară, două ingrediente naturale recunoscute ca fiind eficiente în lupta cu celulita. Acest tip de ulei este recomandat pentru procedurile de stimulare a circulației limfatice și venoase la aparatele cu vacuum, electrostimulare sau masaj. Crema anticelulitică termo-reducătoare de la Kosmo Oil acționează asupra țesutului adipos, mărește microcirculația și pregătește pielea pentru absorbția substanțelor active din produsele ce urmează a fi aplicate.

 

Ai ceva de adăugat?

*