Uleiul de cuticule, secretul unei manichiuri impecabile

Mâinile unei femei trebuie să exprime eleganţă şi feminitate. O manichiură impecabilă  este etalonul femeii care se respectă şi care îşi onorează corpul cu respect. Frumuseţea unei mâini îngrijite înseamnă o piele hidratată şi hrănită, înseamnă unghii frumoase.

  

Manichiura

Manichiura presupune urmarea anumitor paşi, al căror rezultat final va fi reprezentat prin unghii frumos curăţate, cu forma potrivită, cuticulele îndepărtate şi o piele hidratată. Atunci când nu este vorba despre o manichiură permamentă, acestă operaţiune se va repeta o dată pe săptămână, sau imediat ce lacul de pe unghii a sărit. Pasiunea şi grija femeilor pentru manichiură, există dintotdeauna, fiecare bucurându-se de aceste clipe de răsfăţ, şi alegând varianta potrivită.

Ştergerea lacului vechi

Primul pas în efectuarea manichiurii este îndepărtarea lacului de pe unghii. Pentru acestă operaţiune se poate folosi dizolvantul clasic, însă dacă unghiile sunt sensibile se poate apela la altă gamă de produse, mai puţin agresive. Ulterior, se impune spălarea mâinilor cu apă caldă şi săpun, eventual insistând cu o periuţă foarte fină pe unghii, pentru a îndepărta orice urmă rămasă.

Cuticulele

Foarte important pentru acest pas este înmuierea cuticulelor. Indiferent de metoda aleasă, fie îndepărtate definitiv, fie înmuiate, acestea au nevoie de înmuiere, astfel evitâdu-se ruperea sau agăţarea.

Pentru îndepărtarea acestora se vor folosi forfecuţe sau cuţitaşe speciale, care vor fi foarte uşor de manevrat, atâta timp cât cuticulelor li s-a aplicat tratamentul potrivit. Pentru varianta în care cuticulele sunt doar uşor împinse, se vor folosi instrumente speciale.

Unghiile

Forma unghiei este foarte importantă. Fiecare va alege varianta care se potriveşte cel mai bine mâinii şi formei de bază a unghiei. Unghiile vor fi pilite, pentru formă şi se va folosi un buffer pentru eliminarea imperfecţiunilor de pe suprafaţa acestora.

Aplicarea tratamentelor

O mână frumoasă nu înseamnă doar unghii îngrijite, ci şi o piele sănătoasă. Aplicarea tratamentelor de îngrijire este obligatorie atât pentru piele, cât şi pentru unghii. Ulterior, se poate aplica lacul de unghii dorit sau unghia poate fi lăsată naturală.

Uleiul de îngrijire a cuticulelor Kosmo Oil

Pentru efectuarea manichiurii şi pedichiurii, produsele Kosmo Oil pun la dispoziţie variante extrem de benefice, realizate din ingrediente 100% naturale, perfect copmatibile cu pielea, uşor de asimilat şi foarte eficiente.

Uleiul pentru cuticule Kosmo Oil are la bază uleiuri de migdale dulci, avocado şi morcov. Beneficiile acestora se vor constata rapid, prin elesaticitatea pe care o vor dobândi cuticulele şi prin hidratarea asigurată pielii. Uleiul se difuzează perfect pe suprafaţa unghiei, oferindu-i un aspect sănătos şi un luciu discret. Este foarte repede asimilat de piele, iar utilizat zilnic,  va asigura o hidratare corectă. Uleiul de migdale este bogat în acizi graşi esenţiali, uleiul de morcov aduce pielii un important aport de vitamine A, E şi F, iar uleiul de avocado eliberează vitanimele A, D şi E, potasiu şi lecitină, fiind un puternic cicatrizant şi hidratant.

 

Ai ceva de adăugat?

*