Untul de shea – un sinonim al pielii frumoase

Iarna, multe persoane se confruntă cu o piele uscată. Uită de această problemă, apelând la untul de shea – un sinonim al pielii frumoase și sănătoase.

Frigul și vântul, dar și schimbările bruște de temperatură, pot deteriora epiderma. Totodată, unele afecțiuni detrmatologice, se pot agrava. O îngrijire adecvată te poate scăpa, însă, de neplăceri. Una dintre acestea implică untul de shea – un sinonim al pielii frumoase.

Extras din nucile unor arbori din Africa de Vest, untul de shea este un ingredient cosmetic ideal pentru înmuierea pielii. Cu o cantitate mare de acizi grași și vitamine, are proprietăți recunoscute la nivel mondial.

Află cum poți utiliza una dintre cele mai apreciate unturi din industria cosmetică în favoarea ta și de ce a devenit untul de shea – un sinonim al pielii frumoase.

Care sunt principalele beneficii ale untului de shea?

Sunt cel puțin 3 beneficii care fac legitimă sintagma ‘untul de shea – un sinonim al pielii frumoase’.

Iată care sunt acestea:

  • Untul de shea are proprietăți antiinflamatorii

Untul de shea poate calma tenul iritat sau roșeața. Grație acizilor grași și a vitaminei K din componența sa, acesta grăbește vindecarea. De asemenea, contribuie la regenerarea pielii.

  • Untul de shea are proprietăți emoliente

Consistența untului de shea îl face ușor asimilabil. Iar efectele sale hidratante se mențin vreme îndelungată.

  • Untul shea are proprietăți anti-îmbătrânire

Untul de shea are un conținut ridicat de acizi grași oleici, linoleici (ALA) și stearici (IUPAC). Aceștia contribuie eficient la combaterea stresului oxidativ, care determină producția de peroxizi și radicali liberi dăunători celulelor epiteliale (și nu numai). Grație untului de shea, pielea va fi fermă, catifelată și sănătoasă. În plus, vitamina E din untul de shea ajută la protecția tenului împotriva razelor ultraviolete. Este cunoscut faptul că razele UVB şi UVA contribuie la procesul de îmbătrânire şi la apariţia cancerului de piele.

Există riscuri în cazul utilizării untului de shea?

Riscul utilizării untului de shea este incredibil de scăzut. Conform testelor de laborator, s-a demonstrat că untul de shea este unul din ingredientele care cauzează cele mai puține alergii! Chiar și persoanele alergice la fructele cu coajă lemnoasă îl pot folosi liniștite. Deloc întâmplător, îl întâlnim des în industria cosmetică, cea care a declarat untul de shea – un sinonim al pielii frumoase.

Cum utilizăm untul de shea – un sinonim al pielii frumoase?

Există diverse metode prin care ne putem bucura de beneficiile untului de shea.

Dacă ai suficient timp la dispoziție, poți să-ți prepari o mască. Ai nevoie de o linguriță de unt de shea, o linguriță de miere și 3-4 picături de ulei de sâmburi de struguri. După ce le amesteci, aplică mixtura pe față, preț de 10-12 minute.

În cazul în care ești prinsă în alte activități, nu-ți fă griji. Kosmo Oil îți pune la dispoziție două produse extraordinare, care au ca ingredient untul de shea – un sinonim al pielii frumoase. Încearcă:

Bonus? Cremele Kosmo Oil nu conțin parabeni și sunt disponibile la prețuri accesibile.

 

 

Ai ceva de adăugat?

*