Îngrijirea pielii iarna. Ce diferă faţă de ritualul din sezonul cald

Pielea este cel mai expus organ al corpului uman. Influenţa factorilor externi este extrem de importantă pentru sănătatea pielii, şi este hotărâtoare atunci când decidem cum ne îngrijim şi protejăm pielea.

Ingrijirea pielii iarnaAnotimpul rece aduce cu sine condiţii extrem de agresive ce acţionează asupra pielii, şi doar asupra părţilor expuse, precum mâinile şi faţa, ci asupra întregii suprafeţe a corpului.

Vântul, temperaturile scăzute, aerul uscat din exterior, dar şi din interiorul locuinţei, diferenţele mari de temperatură, toate conduc spre o alterare a sării de sănătate a pielii. Pe lângă acestea, factori precum lipsa hidratării şi a anumitor nutrienţi din alimentaţie au şi un impact negativ asupra pielii.

Simptome

O piele care începe să sufere din cauza condiţiilor impuse de anotimpul rece  se va înroşi, crăpa, va prezenta zone care se vor irita la schimbările de temperatură, devine dureroasă şi extrem de sensibilă  la orice stimul sau posibil alergen. Tenul nu va mai răspunde îngrijirii fireşti din timpul verii. Un ten agresat de frig se va înroşi, putând chiar să dezvolte iritaţii severe. Vara pielea necesită o îngrijire de bază, fără suplimentarea produselor cosmetice, fapt ce iarna nu va mai fi suficient.

Cum ne ajutăm pielea pe timpul iernii

În primul rând îi vom asigura organismului o hidratare corectă şi necesarul de vitamine şi minerale, printr-o alimentaţie echilibrată. Astfel venim în ajutorul pielii din interiorul organismului.

În exterior vom avea grijă să ne curăţăm corect pielea, să o hidratăm şi să o ajutăm suplimentar folosind produse cosmetice şi de îngrijire de cea mai bună calitate.

Produsele Kosmo Oil

Kosmo Oil vine pe piaţa de specialitate cu o gamă completă de produse destinate îngrijirii corporale. Materia primă care stă la baza produselor Kosmo Oil este reprezentată de ingrediente 100% naturale, certificate organic, fără parfumuri, coloranţi şi conservanţi. Produsele sunt fabricate în laboratoare de prestigiu din Franţa, Spania, Elveţia şi Germania. Uleiurile vegetale care stau la baza acestor produse certifică proprietăţile extraordinare ale acestora şi califică Kosmo Oil în topul celor mai bune companii de profil.

Produsele pentru îngrijirea pielii

Pentru îngrijirea şi protejarea pielii, Kosmo Oil pune la dispoziţia clienţilor untul de shea, seruri reparatoare, de gomaj, tratamente cosmetice şi de masaj, creme,  toate vizând supleţea, elasticitatea şi  sănătatea pielii.

Serul antirid cu Omega 3-6-9 este ideal pentru regenerarea, hidratarea şi îngrijirea tenului. În compoziţia acestuia se mai află uleiul de măsline şi provitamina A.

Un exfoliant extrem de folositor pentru întregul corp este cel cu ceai verde şi microsfere de ceară. Este ideal pentru îndepărtarea punctelor negre şi în regenerarea celulară. Se aplică pe pielea uscată, masându-se uşor până când gelul se usucă total.

Crema antirid cu cătină, unt de shea şi măsline, gelul antirid cu vitamina E, crema pentru conturul ochilor cu cafeină, cremele pentru corp cu portocală şi scorţişoară sau uleiurile cu piper şi scorţişoară sunt o parte din gama produselor Kosmo Oil destinate întreţinerii şi îngrijirii pielii. Fiecare femeie poate descoperi cea mai bună variantă de îngrijire şi protejare a pielii pe timp de iarnă, apelând la ingredintele atât de valoroase  existente  în produsele Kosmo Oil.

 

 

Ai ceva de adăugat?

*