Mărirea bustului, posibilă și fără operație

În zilele noastre se vorbește foarte mult despre frumusețe, dar și despre iubirea de sine. Trebuie să învățăm să ne iubim corpul și să apelăm la intervenții estetice doar dacă este absolut necesar. Una dintre cele mai frecvente intervenții pentru care optează femeile este mărirea bustului. Cu toate acestea, o astfel de operație are costuri ridicate, dar și foarte multe riscuri, iar sfatul nostru este să încerci să o eviți, dacă chiar nu ai nevoie de ea și este mai degrabă un moft. Dacă totuși vrei sâni care să fie mult mai fermi și care să dea senzația că au un volum mai mare, poți apela la stimularea creșterii sânilor prin tot felul de metode naturale.

Lucruri de evitat dacă îți dorești sâni mai mari

Dacă îți dorești sâni mai mari și mai frumoși, există câteva lucruri pe care ar trebui să le eviți, cum ar fi purtarea sutienelor nepotrivite. Un sutien cu o mărimea mai mică, care strânge sânii și nici nu stă cum trebuie, poate dăuna formei acestora. Dieta pe care o ai este la fel de importantă dacă îți dorești sâni fermi și cu o formă frumoasă. Spre exemplu, cafeaua consumată în exces poate avea un efect negativ asupra sânilor, iar acest lucru se datorează efectului pe care îi are asupra organismului – activează arderea grăsimilor, iar cu toții știm că sânii sunt în mare parte formați din grăsime. Mai mult decât atât, o dietă haotică, cu multe alimente nesănătoase, cu mâncare de tip junk-food și sucuri acidulate s-ar putea să te încetinească în drumul tău spre obținerea unor sâni frumoși și cu volum.

Stimularea creșterii sânilor prin metode naturale

Este adevărat că natura nu a fost la fel de generoasă cu toată lumea, însă chiar poți stimula creșterea sânilor prin metode naturale. Cu toate acestea, prin folosirea acestor metode, nu ar trebui să te aștepți la schimbarea sutienelor cu unele mai mari cu 1-2 numere, ci la obținerea unor sâni mai fermi și cu o formă mai frumoasă, mai plină, care să dea senzația unor sâni mai mari ca volum.

Există multe exerciții fizice ce te pot ajuta să obții sâni mai mari și mai fermi, dar și o îmbunătățire vizibilă a aspectului decolteului. Spre exemplu, poți lua câte o ganteră de maxim 2 kg în fiecare mână și să ridici ambele gantere în față, până în dreptul sânilor și să menții această poziție timp de câteva secunde. În ceea ce privește alimentația, anumite studii au demonstrat faptul că o dietă bogată în proteine (lapte, ouă, unt de arahide, pește, pui, nuci, etc.), combinată cu exercițiile fizice potrivite, reprezintă o modalitate foarte bună de stimulare a creșterii sânilor. Se vorbește chiar și despre un amestec de suc de papaya și lapte care poate ajuta în acest sens, nutrienții și vitaminele conținute în acest mix favorizând creșterea sânilor.

Nu în ultimul rând, cremele sau uleiurile naturale pentru fermitatea bustului te pot ajuta mult să obții sâni mai fermi și mari frumoși. Un astfel de ulei ce are ca substanță activă nucșoara ajută la accelerarea formării adipocitelor din țesutul adipos al bustului și la creșterea în volum a vacuolelor cu lipide, având ca rezultat mărirea în volum a sânilor. Este de ajuns să aplici uleiul de 2 ori pe zi, prin mișcări circulare, până când acesta este complet absorbit, și în scurt timp vei începe să vezi și rezultatele!

Mărirea bustului și obținerea acelui efect vizual de sâni plini, cu o formă frumoasă, este posibilă și fără intervențiile estetice, dacă adopți un stil de viață sănătos și folosești produsele potrivite!

Ai ceva de adăugat?

*